Sikorsky tilbyder sin S-70i Armed Black Hawk på Filippinerne og forsøger at genoplive markedet for væbnede manøvrehelikoptere

- Annonce -

Bestemt, vækker det lille filippinske marked al grådighed! I en tidligere artikel, vi har faktisk set, hvordan amerikanerne Bell og Boeing positionerede sig med radikalt forskellige tilbud for at erstatte tilbudet fra den tyrkiske industrimand TAI på et øjeblik. Vinderen af ​​denne kommercielle konkurrence vil således være i stand til at placere et halvt dusin kamphelikoptere med det filippinske luftvåben. Hvis de filippinske ambitioner synes beskedne, tæller de påtænkte kontrakter stadig i hundreder af millioner af dollars.

For amerikanske industrialister ses det filippinske marked imidlertid hovedsageligt som et udstillingsvindue for hele Asien-Stillehavsområdet, hvor behovene for kamphelikoptere anslås til flere hundrede eksemplarer. I denne sammenhæng har en tredje amerikansk konkurrent netop annonceret sin deltagelse i den filippinske konkurrence. Mens Boeing og Bell tilbyder dedikerede kampfly, Sikorsky håber at placere sig i nærheden af ​​Manila med sin væbnede Black Hawk, en alsidig helikopter, der ikke mangler på argumenter at forføre.

Sikorsky S 70i Blackhawk SP YVA Defense News | Konstruktion af militærhelikoptere | Forsvarskontrakter og udbud
For Filippinerne tilbyder Sikorsky S-70i, en international variant produceret i Polen af ​​den berømte Black Hawk. Under sine ESSS-transporter kan den væbnede Black Hawk bære op til 16 Hellfire-missiler, 12,7 mm maskingeværer, 20 mm kanoner, brændstoftanke eller 70 mm raketbælg. To 7,62 mm miniguns er placeret ved de forreste vinduer.

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Konstruktion af militærhelikoptere | Forsvarskontrakter og udbud

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler