Euro-Drone: Den meget dårlige beregning af europæere tæt på resultatet

Startet i 2016 fortsætter Eurodrone-programmet ledet af Tyskland (Airbus DS), Frankrig (Dassault Aviation) og Italien (Leonardo) fortsat med overskrifter og lidenskaber med mange forskellige meninger om interesse for teknologiske valg og deres indflydelse på produktions- og driftsomkostninger for enheder. Det er således ikke ualmindeligt at læse eller høre fra myndighederne, især de franske myndigheder, at programmet, som skulle nå 9 mia. Euro og ikke de oprindeligt planlagte 7,1 mia. Euro, ikke vil være i stand til at at bringe tilstrækkelige kapitalgevinster til at retfærdiggøre prisforskellen, hvilket direkte truer med fortsættelsen af ​​programmet. Det viser sig imidlertid, at de argumenter, der er fremført for at forklare dette ønske om at genoverveje programmet, i det mindste er tvivlsomme, for ikke at sige falske.

Den vigtigste kritik mod Eurodrone er dens to-motor konfiguration, som mange anser for uegnet og endda et alvorligt eksporthandicap. Det er derfor interessant at bemærke, at i modsætning til hvad der er avanceret her, har mange lande valgt konfigurationen med to motorer til deres tunge, mandlige droner. Dette er tilfældet med Rusland, Tyrkiet, men også af porcelæn, som er ingen ringere end verdens førende inden for kampdroner…. Vi må derfor tro, at denne konfiguration har nogle interesser.

Akinci drone Defense News | Tyskland | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats
Den tyrkiske Akinci-drone beskæftiger også en konfiguration med to motorer.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame.

Meta-Defense fejrer sit 5-års jubilæum!

LOGO meta forsvar 114 Forsvarsnyheder | Tyskland | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats

- 20% på dit Classic- eller Premium-abonnement, med kode Metanniv24Indtil Kun 21. maj !

Tilbuddet gælder fra 10. til 21. maj for online abonnement på et nyt Classic eller Premium, årligt eller ugentligt abonnement på Meta-Defense hjemmesiden.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler