Grækenland og Israel mødes for at fremstille den nye klasse af Themistocles-korvetter

- Annonce -

Under den græske premierministers besøg i Israel den 16. juni annoncerede det græske værft ONEX Neorion og den israelske gruppe Israel Shipyards lanceringen af ​​en ny generation af korvetter til den hellenske marine, kaldet Corvette Themistokles. Denne meddelelse følger underskrivelsen af ​​en aftale mellem de to virksomheder i februar sidste år og repræsenterer meget gode nyheder for Grækenland, hvis overfladeflåde er særlig aldrende.

På det tekniske plan er denne nye klasse af korvetter intet usædvanligt, da det er en version tilpasset de græske behov på korvetten Sa'ar 72 under opførelse til den israelske flåde. Ikke desto mindre viser den hurtige lancering af dette program og den kommunikation, der foregår omkring det, de politiske ambitioner, der omgiver tilnærmelsen mellem Israel og Grækenland. Faktisk har de to lande henvendt sig til hinanden betydeligt i de senere år, især omkring EastMed-gasrørledningsprojektet, som står over for hård modstand fra Tyrkiet. Energispørgsmålet og modstanden mod Ankara, vises meget tydeligt i midten af ​​Themistocles-projektet, også kendt som Eastern Mediteranean Patrol Corvette.

thehistoclescorvette4 News Defense | Militære alliancer | Industriel konsolidering forsvar
I Surveillance-versionen er Themistocles udstyret med en lyspistol, redningsudstyr og medicinsk udstyr, der især er egnet til redningsoperationer og humanitær intervention.

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Militære alliancer | Industriel konsolidering forsvar

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler