En meddelelse fuld af løfte om det franske offshore-patruljeringsprogram

- Annonce -

Den 10. juni annoncerede det franske ministerium for de væbnede styrker lanceringen af ​​programmet til design og konstruktion af de 10 dybhavspatruljere, der skulle overtages fra den ærverdige PHM, A69-rådgivere ommonteret til denne mission i 90'erne, og som nu overstiger 40 års tjeneste. Dette program er den sidste del af et meget begivenhedsrigt BATSIMAR-program med det formål at udskifte patruljebåde fra den franske flåde. Mens der naturligvis ikke findes nogen oplysninger i dag om den nøjagtige konfiguration af disse 10 skibe, da designfasen endnu ikke er startet, peger flere meddelelser på interessante udsigter med hensyn til ydeevne og kapacitet.

Den første dimensioneringsinformation er det budget, der er afsat til programmet, en ramme på 1 mia. EUR, der gør det muligt at betragte skibe mellem 1000 og 1500 tons, hvilket placerer det franske program øverst i spektret af europæiske OPV-programmer. Med en sådan tonnage vil franske offshore patruljefartøjer potentielt være i stand til har en helikopterplatform, hvilket gør det muligt at udvide bygningens engagementskapacitet ud over de droner, hvis brug om bord allerede er annonceret.


LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Militær flådekonstruktion | Forsvarskontrakter og udbud

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler