Covid-19: Singapore forsinker levering af ubåde og helikoptere, men fortsætter moderniseringen af ​​forsvaret

D'après Forsvarsnyheder, den Singaporeanske væbnede styrke for nylig offentliggjorde meddelelser om virkningen af ​​Covid-19-pandemien på deres materielle indkøbsprogrammer. De største forsinkelser bør vedrøre leverancer af nye generation af ubåde og transporthelikoptere, der er planlagt til dette år, og som skal udsættes med et eller to år. Køb planlægning F-35B stealth jagerfly vil dog ikke blive påvirket af den aktuelle krise.

Hvis Asien-Stillehavsregionen var en af ​​de første, der blev berørt af pandemien, ser situationen nu ud til at være næsten vendt tilbage til det normale i Singapore, der med succes har styret spredningen af ​​virussen i landet. Forsvarsminister Ng Eng Hen bekræftede, at de unge mænd opfordrede til at tjene i de væbnede styrker, da en del af værneposten var genoptaget deres træning. Singapore-styrker forventes også at genoptage deltagelse i større internationale øvelser, der afholdes i regionen. En formidabel klassefregat (singaporisk version af den franske Lafayette-klasse) skulle deltage i den internationale RIMPAC-øvelse, der blev arrangeret af den amerikanske flåde i Hawaii næste måned.

Type 218SG Invincible Singapore Defense News | Militære alliancer | Jagerfly
Den første Type 218SG blev lanceret i februar 2019 i Kiel, Tyskland. Det skal ikke leveres til Singapore Navy før 2022 nu.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Militære alliancer | Jagerfly

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler