Rusland begynder samtidig opførelsen af ​​2 fregatter, 2 atomubåde og 2 angrebshelikopterbærere

Vi ved, at russisk forsvar er dygtigt, når det kommer til kommunikation, og at det ikke er snålt med symboler. I denne henseende vil denne 16. juli 2020 være en milepæl for den russiske flåde, da den vil blive gennemført i fællesskab cerealer til køllægning to fregatter fra det udvidede projekt 22350 admiral Gorshkov, to atomubåde til projektet 885-M Iassen og to angrebshelikopterbærere af projektet 23900. På en enkelt dag lancerer den russiske flåde 6 store skibe havet, det vil sige så meget, hvis ikke mere, end mange vestlige og europæiske flåde har.

I de seneste årtier havde den russiske flåde været de russiske hærees ringe forhold med hensyn til budget, forpligtet til at opretholde serviceenheder, som ikke var blevet moderniseret i mange år, og udviste en bevist strukturel såvel som operationel forfald. Vægten var på udvikling af korvetter, tunge væbnede patruljebåde og konventionelt drevne ubåde, som havde den primære interesse i at være i stand til hurtigt og billigt at øge antallet af vektorer udstyret med Kalibr-nukleare kapacitetsmissiler, ikke kommer inden for rammerne af INF-traktaten, som forbød både Rusland og USA at lade ballistiske eller krydstogtsmissiler blive affyret fra en landvektor og med en rækkevidde mellem 500 og 2500 km.

Den russiske marine har forstærket sin flåde af korvetter og væbnede patruljebåde i det foregående årti, især med Buyan-klasse patruljebåde.

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter -

Artikler med fuld adgang er tilgængelige i " Gratis varer". Flash-artikler er tilgængelige i fuld version i 48 timer. Abonnenter har adgang til de fulde analyser, nyheder og synteseartikler. Artikler i arkiver (mere end 2 år gamle) er forbeholdt Premium-abonnenter.

Alle abonnementer er uforpligtende.


Hæld en savoir plus