Kina reagerer på amerikanske "provokationer" i Kinahavet

Mens den amerikanske flåde fortsatte med at udføre øvelser i og omkring Kinahavet, reagerede Folkets Befrielseshær ved at gennemføre flådeskydningsøvelser i samme område samt ved at indsætte kampfly til de kunstige baser bygget på øerne og revene i Paracelles. Hvis de to væbnede styrker for øjeblikket undgår hinanden og formår at undgå optrapning, fortsætter konfrontationen mellem Beijing og Washington med at intensivere i dette område, der er blevet et af de geostrategiske hot spots på planeten.

Som svar på øvelserne udført i Kinahavet af luftfartsselskaberne USS Nimitz og USS Ronald Reagan har grupper angrebet, har de kinesiske myndigheder meddelt, at de har udført øvelser med ammunition i Kinahavet, især via JH-7 angrebsfly. Og at true en udrulning af kampfly på kunstige øer bygget til at "forsvare hele Kinas territorium", især på Paracelle-øerne. Det ser imidlertid ud til, at Beijing har besluttet at kombinere gerninger med ord, da satellitbilleder viste, at kampflyene fra Flanker-familien i denne weekend var blevet udsendt til Yongxing-basen på Xisha-øerne.

J11B 01 Forsvarsnyheder | Jagerfly | Force Deployment - Genforsikring
J-11B har en lang rækkevidde (1500 km), en stor bæreevne og moderne indbygget elektronik, hvilket gør den til en tilsvarende enhed som den amerikanske F15 C Eagle.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Jagerfly | Indsættelse af styrker - Genforsikring

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler