Rafale : Fem fly lettede i morges mod Ambala-luftbasen, Indien

- Annonce -

Siden begyndelsen af ​​foråret har Indien og Kina gennemgået en dyb militær og diplomatisk krise i Himalaya, hvilket allerede har lavet snesevis af dødsfald. I denne særlig spændte sammenhæng styrker de to store asiatiske magter deres tropper i regionen for at forberede sig på en mulig militær konfrontation. Som vi allerede havde nævnt i en dedikeret analyse, styrkelsen af ​​den indiske militære stilling involverer især nødordre af nye russiske fly, men frem for alt accelereret levering af kampfly Rafale, produceret af den franske gruppe Dassault Aviation.

I overensstemmelse med det, der var blevet annonceret i de seneste uger, fem fly Rafale af det indiske luftvåben lettede i morges fra Dassault Aviation-stedet i Mérignac for at rejse til deres nye base i Ambala i det nordlige Indien. Disse fem fly vil meget hurtigt integrere nr. 17 Squadron "Golden Arraows", hvor de kunne være operationel på få dage. Således, hvis den aktuelle levering kun involverer en håndfuld fly, er det en reel begivenhed for den indiske luftvåben, men også for Dassault Aviation, som stadig har store kommercielle forhåbninger i Indien.

DA Rafale IAF Forsvarsnyheder | Jagerfly | Forsvarsinstitutionel kommunikation
Mindst to Rafale EH enkeltsæder er en del af konvojen, der i øjeblikket er på teknisk mellemlanding i De Forenede Arabiske Emirater. For øjeblikket har IAF modtaget (i Frankrig) mindre end et dusin Rafale, herunder en Rafale DH dedikeret til flyveprøver og syv andre to-sæders beregnet til at blive leveret til eskadriller.

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Jagerfly | Forsvarets institutionelle kommunikation

75% af denne artikel er tilbage at læse,
Abonner for at få adgang til det!

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 6,90 €.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler