Hvad er kontrakten Rafale udskudt, som Dassault CEO Eric Trappier henviste til?

I anledning af præsentationen af ​​halvårsresultatet for koncernens aktionærer henviste Eric Trappier, adm. direktør for Dassault Aviation siden 2013, til en kontrakt vedrørende salg af fly Rafale til eksport, en kontrakt, som ville være blevet udskudt på grund af sundhedskrisen i forbindelse med COVID-19, uden at specificere fra hvilket land denne potentielt forestående ordre på det franske fly kom. Muligheden for selvfølgelig at få et overblik over konkurrencerne og igangværende forhandlinger, der involverer Rafale, for at udlede, hvis det viser sig muligt, hvem der kunne være denne mystiske klient, som Eric Trappier henviste til

Schweiz

Efter afstemningen i 2014, der annullerede erhvervelsen af ​​svenske Gripen til erstatning for de F5'er, der stadig er i brug hos det schweiziske luftvåben, genstartede de schweiziske myndigheder i 2017 en konkurrence, der denne gang sigter mod at erstatte F5 og F-18 i tjeneste i landet. Denne proces omfatter også en luftforsvarskomponent og vil blive valideret ved en folkeafstemning i slutningen af ​​en udvælgelsesproces mellem flere amerikanske og europæiske fly, herunder Rafale Fransk. Resultaterne af evalueringerne af udstyr, der blev afholdt i 2019, og af evalueringen af ​​de tilbud, som fabrikanterne har sendt, bør dog ikke kendes før 2021.

Det Schweiziske Forbund beskæftiger F18 Hornets og F5 Tigers til at beskytte sit luftrum Forsvarsnyheder | Jagerfly | Hærens budgetter og forsvarsindsats
Dassault har store forhåbninger til den aktuelle konkurrence i Schweiz om udskiftning af F18 og F5 for det schweiziske luftvåben

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Jagerfly | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler