Tyrkiet bygger ny fabrik til fremtidig T-FX jagerfly

- Annonce -

Udelukkelsen af ​​Ankara fra F35-programmet har naturligvis fået en masse blæk til at strømme i Tyrkiet som i USA. Ud over de politiske og industrielle aspekter er den største begrænsning for de tyrkiske hære af denne beslutning i forbindelse med erhvervelsen af ​​S-400-systemer af russisk oprindelse, fraværet af en kortsigtet løsning til erstatning for en del af dets luftvåben. nået af en stærk forældelse, som det er tilfældet med dens F4E Phantoms erhvervet i 70'erne. det fratager også Ankara vestlig støtte at udvikle sit "nye generation" T-FX-kampflyprogram, der er beregnet til at erstatte de 250 F16'er, der er i tjeneste hos det tyrkiske luftvåben.

Hvis Ankara i et stykke tid syntes at komme nærmere Moskva til erhverve Su-35-krigere og muligvis deltage i Su-57-programmet, synes denne mulighed at have mistet sin appel som områderne med spændinger mellem de to lande fortsætter med at formere sig og forværres, hvad enten det er i Syrien, Libyen eller i spændingerne mellem Armenien og Aserbajdsjan. Derfor er alle øjne nu rettet mod T-FX-programmet, som bliver et symbol på fornyelsen af ​​den tyrkiske forsvarsindustri med Altay-tanke, Ada-korvetterne, T129-helikopteren eller den væbnede drone Bayraktar TB2.

Altay kampvogn Nyheder Defense | Jagerfly | Konstruktion af militærfly
Altay's hovedkampkamp er et af symbolerne på kapaciteterne i den nye tyrkiske forsvarsindustri.

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Jagerfly | Konstruktion af militærfly

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler