Det amerikanske forsvarsministerium definerer plan for rettede energivåben

Laser HEL MD e1634131885669

Ifølge Pentagon vil våben med rettet energi, såsom højenergilasere og mikrobølgevåben, blive udbredt i de kommende år om bord på krigsskibe, pansrede køretøjer og endda fly. Ud over de teknologiske faldgruber, der mangler at blive overvundet, især med hensyn til energiproduktion, har forsvarsministeriet taget initiativ til at betro en af ​​veteranerne fra den amerikanske flådes indbyggede laserprogrammer, Christopher Behre, med udarbejdelse af en teknisk helhedsplan, som vil tjene som en ramme for al udvikling af disse våbensystemer i de amerikanske hære, men også af deres komponenter.

AFRL laserkomponenter skematisk
Pentagons foreslåede plan for energivåbensystemer

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter -

Artikler med fuld adgang er tilgængelige i afsnittet "Gratis artikler". Flash-artikler er åbne i fuld version i 48 timer. Abonnenter har adgang til de fulde artikler om analyser og syntese. Artikler i arkiverne (mere end to år gamle) er forbeholdt Premium-abonnenter.

- 15% på dit abonnement Classic eller Premium (månedlig eller årlig) med koden Tilbage til skolen 23
Kun indtil 30. september!


Del artiklen:

Hæld en savoir plus