Rusland eksporterer 64 Su-35-fly til Egypten og en anden kunde mellem 2020 og 2024

Sukhoi Su 35 e1615984573854

Siden det russiske magasin Kommersants indiskretion angående kontrakten om salg af Su-35 til Egypten, har en indiskretion, som vil have bragtJournalist oprindeligt tilbageholdt for 'forræderi' i Moskva, ingen var i stand til at kvantificere antallet af solgte enheder i Kairo. Det skal siges, at det amerikanske pres i denne sag og truslen om repressalier i henhold til CATSAA-lovgivningen krævede den største diskretion, både for de egyptiske og russiske myndigheder. Men en video offentliggjort i anledning af en industriel præsentation af det aeronautiske industrikonsortium OAK (United Aircraft Corporation på engelsk), gør det nu muligt at vide mere om denne fil.

Det er bloggeren @Strike_Flanker, forfatter til det fremragende site www.redsamovar.com der refererer til russisk bevæbning (og tog, men det er en anden historie), som offentliggjorde billedet, der spildte bønnerne på denne kontrakt. Der lærer vi faktisk, at Rusland planlægger at levere 22 fly til Kairo i 2020, efterfulgt af 8 fly i 2021, det vil sige en flåde på 30 Su-35, to eskadriller. Noter det Su-35'erne sportslige egyptiske lyver, men uden cockade, var allerede blevet observeret for et par uger siden i Rusland. Omfanget af ordren forbliver fortrolig, dog altid for at beskytte Kairo mod Amerikanske gengældelsesforanstaltninger.

OAK SU35 planlægning
Billedet fra en video set af @Strike-Flanker afslører de oplysninger, der hidtil er hårdt beskyttet af Moskva

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter -

Artikler med fuld adgang er tilgængelige i afsnittet "Gratis artikler". Flash-artikler er åbne i fuld version i 48 timer. Abonnenter har adgang til de fulde artikler om analyser og syntese. Artikler i arkiverne (mere end to år gamle) er forbeholdt Premium-abonnenter.

- 15% på dit abonnement Classic eller Premium (månedlig eller årlig) med koden Tilbage til skolen 23
Kun indtil 30. september!


Del artiklen:

Hæld en savoir plus