Med Akinci fuldender Tyrkiet sit sortiment af væbnede droner med lang udholdenhed

Tyrkiske droner er i de seneste måneder blevet brugt i vid udstrækninghar bevis for deres driftseffektivitethvad enten det er i driftsteatre i Syrien, Libyen eller Irak. Uanset om det er Anka medium drone eller TB2 light drone, kombinerer de bemærkelsesværdig udholdenhed (24 timer), effektiv detektions- og kommunikationsfunktioner og dokumenteret ammunitionsbærende kapacitet. I Libyen f.eks. Tyrkisk TB2 ødelagte angiveligt flere Pantsir S1-antiflyssystemer leveret af De Forenede Arabiske Emirater til General Haftars styrker, mens der kun registreres et begrænset antal tab. Derudover betragtes de som billige, idet TB2 annonceres til en enhedspris på kun $ 5 mio.

Designeren af ​​TB2, Bayraktar, havde tydeligvis ikke til hensigt at hvile på laurbærrene og udviklede næppe TB2, der trådte i drift, en ny model, meget tungere, Akinci, en to-motor drone tilbud ydeevne tæt på amerikanske mandlige droner som Reaper. Den nye drone, der lavede sin første flyvning i december 2019, kommer fratage en anden times flyvning ifølge Bayraktar, muligheden for at præsentere flyets ydeevne og dets operationelle potentiale.

Akinci drone infographic News Defense | Forsvarskontrakter og udbud | Kampdroner
Denne infografik præsenterer de vigtigste træk ved Akinci-dronen fra Bayraktar

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame.

Meta-Defense fejrer sit 5-års jubilæum!

LOGO meta forsvar 114 Forsvarsnyheder | Forsvarskontrakter og udbud | Kampdroner

- 20% på dit Classic- eller Premium-abonnement, med koden Metanniv24

Tilbuddet gælder fra 10. til 20. maj for online abonnement på et nyt Classic eller Premium, årligt eller ugentligt abonnement på Meta-Defense hjemmesiden.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler