Hvordan forbereder Pentagon sig på de høje intensitetskonflikter, der kommer?

Siden slutningen af ​​den kolde krig og Sovjetblokens sammenbrud har mange verdenshære, herunder de amerikanske hære, bevæget sig væk fra begreberne symmetrisk beskæftigelse for at øge deres effektivitet i kampagner, hvor engagement mod modstandere var de rigueur. Efterhånden blev hære lettere for at vinde mobilitet og reaktivitet og koncentrerede deres investeringer mod øjeblikkelige behov, såsom droner eller pansrede køretøjer beskyttet mod IED'er til skade for tunge færdigheder, såsom tung mekaniseret kamp, elektronisk krigsførelse eller manøvre ud over brigadeniveau.

Mens de vestlige hære tilpassede sig engagement i Afghanistan, Irak eller Mali, opretholdt Kina og Rusland deres bestræbelser på at tilegne sig nye højintensitetsfærdigheder, indtil de nu overgår USA's styrker i mange områder. 'NATO og deres allierede. Efter den første alarm, der blev givet ved annekteringen af ​​Krim og opførelsen af ​​kunstige defensive øer i Kinahavet, begyndte USA fra 2015 et gradvist skift til at omkonfigurere hære og deres doktriner for at blive i stand til at genvinde overvægten i kamp med høj intensitet. Med fremskyndelsen og intensiveringen af ​​de globale spændinger, hvordan forbereder Pentagon sig på at imødegå de militære udfordringer foran os i modstandere, der er så kompetente og veludstyrede som de amerikanske styrker og deres allierede?

Barkhane-samarbejdet fortolker Analyser Defense | Awacs og elektronisk krigsførelse | Forsvarets kommunikation og netværk
Nylige konflikter, hvor vestlige hære har deltaget, som her i Mali, har meget lidt til fælles med de højintensive konflikter, der opstår i fremtiden.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Analyses Défense | Awacs et guerre électronique | Communication et Réseaux Défense

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler