DARPA tester sine kunstige intelligenser på Starcraft-spillet

dans en tidligere artikel, vi har de doktrinære ændringer, der er i gang inden for Pentagon for at tilpasse os de udfordringer, som de amerikanske væbnede styrker stilles af de kommende høje intensitetskonflikter, især mod Rusland eller Kina. Hovedaksen valgt af den amerikanske generalstab er baseret på den store fleksibilitet, der tilbydes af integrationen af ​​nye kommunikations- og analysesystemer fordelt på hele "Kill Chain", som vi her vil oversætte som "Chain af forpligtelse ”. For at vurdere de muligheder, der tilbydes af denne nye tilgang, og for at forberede officerer og udstyr til at håndtere den, har DARPA lanceret et fornuftigt program for kunstig intelligens til at simulere alle de taktiske beslutninger, selv den mest "underhånd", der tilbydes. ved den nye doktrin, men også dens svagheder overfor en erfaren modstander, der er vant til at bruge ukonventionelle metoder til at opnå sejr. Enhver lighed med en bestemt faldskærmbrigade på Krim uden noget særpræg for at fryse den vestlige reaktion i den tid, der er nødvendig for at sikre alle de strategiske steder i regionen, ville naturligvis være helt tilfældig.

Dette program, identificeret med kodenavnet Gamebreaker, sigter mod at designe en adaptiv kunstig intelligens, der som krævet i den nye amerikanske doktrin kan udnytte på alle niveauer de muligheder, der er identificeret af enhederne i forpligtelseskæden, og til hurtig og effektiv omlægning af den globale indsats for at optimere effektiviteten. Efter en test- og indlæringsfase vil programmet blive integreret i den hyperrealistiske simulering udviklet af Matrix Game " Kommando: moderne operation“, I stand til at simulere alle forpligtelserne fra den kolde krig til i dag. Det ultimative mål er at integrere denne kunstige intelligens i forpligtelseskæden for at give enheds- og grupperingskommandører kvantificerede taktiske alternativer koordineret på teaterniveau.

CMANO 2 Udgivelsesdato Nyheder Forsvar | Multi-domæne forpligtelser | FORENEDE STATER
Command: Modern Operation blev designet af udviklerne af Harpons søsimulationsserie, hvor Tom Clancy var involveret, da han skrev sin roman "Red Storm"

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Actualités Défense | Engagements multi domaines | Etats-Unis

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler