De 5 kriterier, der gør Rafale favoritten i Indien

Ankomsten af ​​de første 5 kampfly Rafale på den indiske base i Ambala i slutningen af ​​juli forårsagede en medie-vanvid både Indien og verden, og tilbyder det franske jagerfly en velkommen aura til at konfrontere andre europæiske, amerikanske og russiske fly i de kommende indiske konkurrencer. Husk, at Dassault Aviation-flyet er til stede i MMRCA 2-konkurrencen, der involverer 114 fly mod Typhoon og europæiske JAS 39 Gripen E/F, Mig35 og sandsynligvis den russiske Su-35, og den amerikanske F16V (identificeret F21 i denne konkurrence) og F15EX, samt i konkurrencen, der involverer 57 fly for den indiske flåde, i modsætning til F /A 18E/F American Super Hornet.

Derudover er der rigelig information, der tyder på, at New Delhi over for det kinesiske og pakistanske operationelle pres muligvis kan kommandere en anden rate på 36 Rafale, der skal leveres mellem afslutningen af ​​leverancer af de første 36 fly, og starten af ​​leverancer af MMRCA 2-programmet. I alt kunne 207 fly derfor bestilles af de indiske myndigheder, svarende til en samlet mængde på 243 fly eller mere at de 225 Rafale planlagt for de franske hære. For at opnå dette skal Teamet Rafale er baseret på 5 nøglekriterier, der gør dens enhed yndlingen af ​​indiske konkurrencer !

1- Den operationelle komponent

Le Rafale er et kampfly, er det naturligt, at det første kriterium at tage i betragtning er det operationelle aspekt. På dette område har det franske fly mange fordele i forhold til sine internationale konkurrenter:

Indiens forsvarsminister Shri Rajnath Singh Rafale Forsvarsanalyse | Jagerfly | Forsvarsindustriel underleverandørkæde
Rajnath Singh, indisk forsvarsminister, under leveringsceremonien for den første Rafale Indian i Merignac i oktober 2019

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Analyses Défense | Aviation de chasse | Chaine de sous-traitance industrielle défense

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler