US Navy Super Hornet-udskiftning bevæger sig stille

Det er ingen hemmelighed, at den amerikanske flåde ikke rigtig er overbevist om kapaciteten i F35C, den "tunge" version af Lockheed-Martin fighter designet til at operere fra sine hangarskibe. Hvis den amerikanske flådestab anerkender interessen for enhedens datafusionsfunktioner såvel som dens stealth, er den meget mere omhyggelig, når det kommer til dens hastighed, dens bæreevne, dens enkeltmotorkonfiguration. og specielt dets rækkevidde af handling betragtes som for begrænset, selvom C-versionen er blevet vejet ned for at nå 700 miles, er 150 mere end den landbaserede version A. Mens Russiske og kinesiske antiskibssystemer ser deres ydeevne og præcision forbedres, denne begrænsning risikerer at gøre den nye amerikanske jagerfly på mellemlang sigt uegnet til brug i en konflikt med høj intensitet.

Dette er grunden til, at den amerikanske flåde i 2016 deltog i F / A-XX-programmet, der var beregnet til udskift F / A 18 E / F Super Hornet og AE 18G Growler som hovedsageligt udruster de amerikanske påbegyndte jagerflåder, og som skal begynde at blive trukket tilbage fra tjeneste i midten af ​​2030'erne. forudsætninger, der er nødvendige for at overholde de definerede frister Dette projekt ser nu ud til at få fart, som i sidste uge, meddelte den amerikanske flådes chefindkøbschef James Geurts oprettelse af en struktur dedikeret til dette program, et kontor dedikeret til Next Generation Air Dominance-programmet kaldet PMA-230, overdraget kaptajn Al Mousseau.

Super Hornet Marines Defense News | Jagerfly | Konstruktion af militærfly
På trods af dets kvaliteter markerer Super Hornet allerede vægten af ​​år og når grænsen for skalerbarhed for

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Jagerfly | Konstruktion af militærfly

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

1 KOMMENTAR

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler