Stillet over for fraværet af en omfattende genopretningsplan bliver britiske industriister utålmodige og opfordrer London til at handle

- Annonce -

To måneder senere appellen lanceret af Paul Everitt - direktør for ADS-foreningen, der repræsenterer den britiske luftfarts- og forsvarsindustri - til regeringsmyndighederne at kræve " presserende foranstaltninger »Og svarende til dem, som de franske og tyske regeringer har taget mod deres respektive BITD'er, er det nu skiftet fra Føderationen for Naval Construction and Engineering Trade Unions (CSEU) at hæve deres stemme i lyset af den britiske udøvelses stilhed.

Samler ikke mindre end 100.000 industri- og fremstillingsarbejdere i luftfarts-, skibsbygnings-, forsvars- og transportsektoren - hvoraf nogle arbejder for store navne i den nationale forsvarsindustri som BAE Systemer, Rolls-Royce eller endda Babcock - CSEU viser en vis bekymring over deres fremtid i lyset af fraværet af en global støtteplan for sektoren: 13.000 højt kvalificerede job ville blive direkte truet, selv potentielt hvilket potentielt kan resultere i ødelæggelse af 20.000 job i kølvandet på dem, hvilket punkterer det underliggende industrielle stof.


LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats | Forsvarsindustriel underleverandørkæde

75% af denne artikel er tilbage at læse,
Abonner for at få adgang til det!

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 6,90 €.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler