US Navy reparationsfunktioner for lave i konflikt med Kina

Observationen af ​​kontreadmiral Eric Ver Hag under ledelse af kontoret, der fører tilsyn med vedligeholdelse og modernisering af amerikanske flådeskibe, er endelig. Ifølge ham har den amerikanske flåde i dag ikke tilstrækkelig industriel kapacitet til at vedligeholde og modernisere sin flåde i fredstid. Hvis en konflikt skulle bryde ud, forudsagde den amerikanske generalofficer og henviste til Kina uden at citere den, ville den amerikanske flåde simpelthen ikke have midlerne til reparere beskadigede skibe hurtigt nok til at støtte militær handling i tide.

Dette fund gentager resultaterne af en intern undersøgelse fra US Marine Corps, der blev offentliggjort tidligere på året, og som understregede manglen på tilstrækkelig industriel reaktion til at reparere amerikanske flådeskibe i del af en konflikt med høj intensitet. Omvendt har andre lande, såsom Kina men også Rusland, markant moderniseret og øget deres kapacitet på dette område, så selv med en større startflåde kunne De Forenede Stater meget hurtigt finde sig i undertal. digital, hvis en konflikt skulle fortsætte.

Burke destroyere News Defense | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats | Militære flådekonstruktioner
Vedligeholdelsen af ​​US Navy skibe er nu udsat for adskillige forsinkelser, hvilket skaber strukturel slid, selvom operationelt pres fortsætter med at stige.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats | Militære flådekonstruktioner

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler