Vil USA skubbe Beijing til fejl i Kinahavet?

Hvis du læser Meta-Defense regelmæssigt, ved du hvordan spændinger mellem Washington og Beijing er kritiske, især omkring Taiwan og Kinahavet. Ja Kina intensiverer militære operationer omkring øen Taiwan, truslen om at ty til militær indblanding for at bringe provinsen tilbage i folkerepublikken Folks republik, der i stigende grad svinges, disse er De Forenede Stater, der ifølge de kinesiske myndigheder intensiverer deres provokationer i Det Kinesiske Hav ved at lade US Navy skibe navigere meget regelmæssigt nær øerne ensidigt integreret i kinesisk territorium. Så meget, at man kan undre sig over, om Washington i dag ikke ville søge at skabe et kinesisk svar, der skabte en casus belli mellem de to militære og økonomiske supermagter.

Således den 27. august, den amerikanske destroyer USS Mustin nærmede sig Xisha-øerne, i paraklerne, som People's Liberation Army har bygget en flådebase på, skibe af den amerikanske flåde, der hævder international havret, Washington ikke har anerkendt de facto annekteringen af ​​Sea of Kina af Beijing til skade for dets mange naboer. People's Liberation Army sendte derefter flåde- og luftressourcer for at få ødelæggeren til at ændre kurs uden succes. Et par dage tidligere gennemførte luftfartsselskabet USS Ronald Regan luftfartsgruppe i flåde- og flådemanøvrer i det sydkinesiske hav, som Beijing svarede dagen efter med affyring af 4 anti-skib ballistiske missiler DF-21D og DF-26 som for at demonstrere, at amerikanske skibe var inden for rækkevidden af ​​disse missiler.

DF26 missilforsvarsanalyse | Atomvåben | amfibisk overfald
Kina affyrede flere DF-26 og DF-21D ballistiske missiler i Kinahavet efter øvelser af USS Ronald Reagan Carrier Strike Group i området

LOGO metaforsvar 70 analyserer forsvar | Atomvåben | Amfibisk overfald

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler