Su-57 og T-14 Armata er tilgængelige til eksport, men den russiske hær har prioritet

Kommunikation vedrørende den russiske forsvarsindustri består ofte af gentagelser og subtile opdateringer, der gør det muligt at genbruge oplysninger og give dem volumen. Dette var tilfældet under hærens 2020 udstilling, hvor de russiske myndigheder officielt meddelte, at den nye Su-57 fighter og T-14 Armata kamptanken begge blev nu tilbudt til eksport til russiske kunder inden for forsvarsindustrien, selvom der allerede er indledt drøftelser med visse partnere om disse to materialer. På den anden side, hvad enten det er det nye pansrede køretøj eller 5. generation af skjult fly, har Moskva gjort det klart, at leverancer til de russiske væbnede styrker prioriteres, og at eksportleverancer kun kunne finde sted. 'ud over den aktuelt definerede belastningsplan.

Denne erklæring, som kan virke overflødig, er dog ikke triviel. Det gør det muligt på en klar måde at markere tillidene fra myndighederne såvel som de russiske hære til det operationelle potentiale i dette nye udstyr, til det punkt, at de begge forbliver "uforsonlige" i overholdelse af definerede leveringsplaner. Det handler også om at sende en besked til producenterne, når de prioriterer leverancer uden dog at forhindre dem i at tage eksportordrer, som er meget mere rentable end statslige ordrer. Endelig beroliger dette det russiske militær, der faktisk med stor sandsynlighed venter på, at dette nye udstyr tages i brug, ikke kun for at udnytte deres udvidede operationelle potentiale, men for at definere og eksperimentere med de taktikker og doktriner, som disse nye materialer tillader det.

T14 armata manøvre 2 Forsvarsnyheder | Jagerfly | MBT kampvogne
Udstyret med en overlevelseskapsel, der rummer besætningen, et automatisk tårn og aktiv afghansk rustning, er T14 utvivlsomt i dag den mest avancerede kamptank i øjeblikket.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Jagerfly | MBT kampvogne

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler