USA er igen i offensiven for at imødegå fransk-græske diskussioner rundt omkring Rafale og Belh@rra

- Annonce -

siden krisen mellem Tyrkiet og Grækenland og Cypern, knyttet til missionen for minedriftefterforskningsfartøjet Orus Reis i farvande, som Athen eller Nicosia hævdede, brød, har Washington været bemærkelsesværdigt stille. Det var kun for to dage siden, at den amerikanske udenrigsminister Mike Pompeo talte om emnet. Intervention mildest talt skuffende for Athen, da den var tilfreds med at opfordre de to parter til at "mindske spændingerne i det østlige Middelhav". Det tog dog kun 24 timer for de amerikanske myndigheder at reagere efter offentliggørelsen af ​​oplysninger om en mulig aftale mellem Frankrig og Grækenland den anskaffelse af en eskadrille fly til en fortrinspris Rafale og genoptagelsen af ​​diskussioner mellem de to lande om de 2 FDI Belh @ rra fregatter.

Faktisk havde de næppe hørt om de fransk-græske diskussioner, som de amerikanske befuldmægtigede tjenester ville have ifølge oplysningerne offentliggjort af webstedet defencereview.gr, forpligtet sig til lægge pres på de græske myndigheder for at afspore forhandlingerne i gang. For at imødegå Rafale, Washington svinger igen, og det er ikke overraskende, F35. Mere overraskende er forslaget om at imødegå diskussioner om FDI Belh@rra fregatterne, baseret på Freedom-klassens skibe, der tilhører Littoral Combat Ship, eller LCS, programmet. Faktisk ville Washington have tilbudt Athen skibe af denne klasse, som snart vil blive taget ud af tjeneste af den amerikanske flåde.

LCS Frihedsklasse Nyheder Forsvar | Jagerfly | Hærens budgetter og forsvarsindsats
Freedom-klassen LCS'er har ikke den nødvendige bevæbning, radarer og ekkolodd for den hellenske flåde til at styrke dens operationelle og afskrækkende kapacitet mod den tyrkiske flåde og luftvåben.

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Jagerfly | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler