Kinesiske Type 055 tunge ødelæggere snart udstyret med anti-skib ballistiske missiler

Hvis der er et våben, som Kina har i dag, der udgør et problem for De Forenede Stater, er det dets flåde af mellemstore ballistiske anti-skibsmissiler, der består af DF-21D-missiler med en rækkevidde på 1.500 km. og DF-26 missiler med en rækkevidde på 4.000 km. Længe af vestlige militære efterretningstjenester betragtet som propagandavåben, fordi de angiveligt ikke er i stand til faktisk at målrette mod et mobilt skib, bliver de nu taget meget mere seriøst af den amerikanske flåde, som kunne se dets store enheder, hangarskibe og LHA (assault helikopterbærer) truet direkte. Beijing synes nu fast besluttet på at skubbe sin fordel, ved at tage denne type missil om bord på dens nye tunge ødelæggere, klassificeret som krydsere af den amerikanske flåde, type 055, hvis første enhed, Nanchang, trådte i drift i starten af ​​året, og hvis 8. skrog blev lanceret i sidste weekend.

SelvomAPL havde haft DF-21D-missilet i mange år, og præsenterede det fra starten som en "Aircraft Carrier Killer", efterretningstjenester som Western Marines hovedkvarter fandt det yderst usandsynligt, at denne type missil rent faktisk kunne målrette mod et bevægeligt mål, såsom et skib. Faktisk nærmer hastigheden på det atmosfæriske genindtræden køretøj, der bærer den eksplosive (eller nukleare) ladning hypersoniske tærskler, hvilket skaber termiske og elektromagnetiske begrænsninger, der er uforenelige med brugen af ​​en terminalstyringsradar eller af en infrarød søger eller endda optisk (video, laser.). Faktisk skræmte udtrykket "hangarskibsmorder", der ofte blev brugt af Beijing, ikke for meget og blev oftest beskrevet som propaganda.

DF21D missilforsvarsnyheder | Hypersoniske våben og missiler | Missilforsvar
DF-2010D ballistisk missil, der blev taget i brug i 21, var næppe blevet taget alvorligt af vestlige flåder indtil 2018.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Hypersoniske våben og missiler | Anti-missil forsvar

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler