US Air Force er bekymret over sårbarheden af ​​kunstig intelligens over for "Spoofing"

Kunstig intelligens er kernen i den doktrin, der er indført af Pentagon og replikeret i de amerikanske hære for at opretholde den militære stigning på slagmarkerne i de kommende årtier. Nu er de fleste af de nuværende programmer, hvad enten pansrede køretøjer med det amerikanske hær OMFV-program, bekæmp droner med det amerikanske luftvåben Skyborg-program, eller flådedroner med programmet Large Unmanned Surface Vesselalle planlægger at integrere en vigtig komponent i kunstig intelligens til at kontrollere maskinerne, analysere miljøet og prioritere de handlinger, der skal udføres. Men US Air Force forudser også sårbarhederne i disse systemer, især til teknikker kendt som "spoofing".

krasukha 4 GPS jamming rusland Nyheder Forsvar | USA | Luftvåben
Russeren er god til at fastklemme og spoofing GPS-signaler og har adskillige dedikeret udstyr, som Krasuka 4-stationen ovenfor.

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | USA | Luftvåben

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler