Hypotesen om en kinesisk J-35 flådekæmper afledt af FC-31 bliver klarere

For bare et år siden antydede de kinesiske myndigheder, at deres fremtidige hangarskibe udstyret med katapulter ville implementere en flådeversion af J-20 fighter som udstyrer landets luftvåben. Imidlertid, adskillige kinesiske luftfartsindustrieksperter tvivlede på denne erklæringog hævdede, at det ville være en afledt version af Shenyang FC-31 stealth fighter, der ville bevæbne disse skibe. I løbet af måneden flere overflødige oplysninger er kommet for at give substans til disse mistanker og endda give det et navn, J-35.

Der er meget lidt information tilgængelig om emnet, og det er der god grund til, da Kina ikke er særlig opsat på at gøre det til et medieemne, i hvert fald i øjeblikket. Vi kan kun ekstrapolere information fra de to FC-31 prototyper, hvoraf den ene har deltaget i Dubai Air Show i 2015. I modsætning til J-20 ville J-35 således være et medium jagerfly med maksimal start masse af klasse 25 til 28 tons, hvor J-20, i sin version betjent fra landbase, overstiger 36 tons. J-35 ville derfor udvikle sig i samme kategori som Rafale franske eller amerikanske F35C, hvilket gør det muligt at operere flere fly fra den begrænsede plads i en hangar og et hangarskibs cockpit. Ligesom det franske fly er det baseret på en tomotors arkitektur, mere robust i maritim overflyvning, men ligesom det amerikanske fly er det designet til optimeret stealth, selvom det formentlig ikke når det fra Lighting II.

FC31 Nyheder Defense | Jagerfly | Konstruktion af militærfly
Dobbeltmotorkonfigurationen af ​​FC-31 / J-35 er et ubestrideligt aktiv i udførelsen af ​​luftbårne operationer, da lettelsesområderne i tilfælde af et motorproblem kan være relativt sjældne midt i havet.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Jagerfly | Konstruktion af militærfly

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler