Athen annoncerer ordre til 18 Rafale og en forsvarsaftale med Frankrig

Læsere af Meta-Defense vil ikke blive overrasket, da dette gør det 2 uger siden vi bragte emnet. Under en tv-tale, der blev sendt lørdag den 12. september, bekræftede den græske premierminister, Kyriakos Mitsotakis, ordren på 18 fly Rafale med Frankrig, i en tale, der havde til hensigt at præsentere grækerne for de forskellige foranstaltninger, som regeringen har truffet for at styrke landets væbnede styrker og deres kapacitet til at afholde en eventuel modstander fra at udføre aktioner mod det, Tyrkiet, for ikke at nævne det.

Ud over ordren på franske kampfly annoncerede statsoverhovedet også den næste ordre på 4 fregatter uden oprindelsen eller modellen er afsløret, nye helikoptere igen uden yderligere detaljer, modernisering af de 4 Hydra-klasse fregatter (Meko200HN) fra den græske flåde, der trådte i tjeneste mellem 92 og 98, og rekrutteringen af ​​15.000 soldater til at styrke omkring 60.000 karrieresoldater og 30.000 værnepligtige, der tjener i rækken af ​​de hellenske væbnede styrker. Den græske premierminister indikerede også, at der ville gøres en betydelig indsats for at modernisere og udvide landets industrielle kapacitet i forsvar. Endelig meddelte Kyriakos Mitsotakis undertegnelsen i de kommende uger af en bilateral forsvarsaftale mellem Grækenland og Frankrig, der bekræftede og legitimering af inddragelse af franske styrker i det østlige Middelhav til støtte for sin allierede og Cypern.

hydra fregate2 News Defense | Militære alliancer | Jagerfly
De 4 Hydra-klasse fregatter fra den hellenske flåde vil blive moderniseret i de kommende måneder.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Militære alliancer | Jagerfly

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler