De Rafale Indere må bekymre Kina meget...

Fra ankomsten til Ambala-luftbasen af ​​de første 5 kampfly Rafale ud af de 36 bestilte af Indien fra Frankrig, har den kinesiske presse konstant præsenteret enheden for at være ude af stand til at konfrontere den kinesiske J-20 i en proces og med næppe troværdige argumenter, der er baseret på "generationskløften" mellem de to fly. Men åbenlyst bliver emnet besættelse af militærkommunikatørerne i Beijing, som er gået så langt som at organisere et "magtudstilling" af dets nye fly for at "fremhæve" dets overlegenhed over det nye fly fra 'Indiske luftvåben.

Faktisk, ifølge det engelsksprogede statswebsted globaltimes.cn, organiserede luftstyrkerne i People's Liberation Army en øvelse, der gjorde det muligt for en ny generations fly fra Wang Hai Air Group at konfrontere et "stort antal" af tidligere generationers fly, der viste en "klar" score på 17 luftsejre uden noget nederlag. Og for at markere ånderne præciseres det, at piloten på den nye generations fly var en "ung pilot", der kun havde omkring hundrede timers flyvetid på denne model. Da Wang Hai Air Group sidste år skiftede til J-20, er der naturligvis ingen tvivl om betegnelsen af ​​den pågældende flymodel. For den kinesiske presse viser denne øvelse uden den mindste tvivl, at J-20 er et meget overlegent fly Rafale, da det indiske fly også er et fly af en generation forud for J20'erens, og det derfor er umuligt for det at "følge med" det kinesiske teknologiske vidunder, hvad end inderne selv siger, som naturligvis argumenterer for det modsatte.

J20 Kina Forsvarsnyheder | Jagerfly | Indien
Den kinesiske J20 er aldrig blevet konfronteret med vestlige fly under øvelser. De tres enheder, der er bygget, forbliver koncentreret på kinesisk jord og begiver sig meget sjældent ud over landets landområde, sandsynligvis af frygt for at miste en enhed eller afsløre for meget om den. Rafale

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Jagerfly | Indien

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler