Thales og Raytheon bad om at udstyre taiwanske fregatter med en AESA-radar

- Annonce -

Selvom Republikken Kinas flåde, på øen Taiwan, er en af ​​de mest begavede i Stillehavsteatret med 4 ødelæggere og 22 fregatter, er alle dens skibe mellem 25 og næsten 50 år gamle på grund af den "de facto" -embargo, som Beijing indførte fra midten af ​​90'erne på våbensalg til den uafhængige ø siden 1949, men stadig hævdet som nationalt territorium af myndighederne i Folkerepublikken Kina. Ikke kun var ingen af ​​de traditionelle leverandører af de taiwanske hære, såsom Frankrig eller USA, enige om at sælge nye kampskibe til Taipei af frygt for at blive udelukket fra lukrative økonomiske partnerskabskontrakter med Beijing, men de gjorde det ikke 'var heller ikke enig i at modernisere eksisterende skibe, i det mindste indtil for et par måneder siden.

Faktisk måtte den taiwanske flåde udvikle sig i takt med sin egen industrielle og teknologiske basis, bestemt effektiv, men meget isoleret på den internationale scene, hvilket fik den til lidt efter lidt at miste sin afskrækkende rolle med at holde Beijing-flåden i skak. respektabel. På samme tid demonstrerede sidstnævnte en ekstraordinær industriel og teknologisk dynamik, der ikke blev set på planeten siden de amerikanske skibsværfter under Anden Verdenskrig ved at nå en produktionskapacitet, der langt overstiger den USA og dets allierede i Stillehavet.

Chi Yang Knox fregat Taiwan News Defense | Militære flådekonstruktioner | Forsvarskontrakter og udbud
Chin Yang-klassens fregatter fra den taiwanske flåde blev erhvervet mellem 1991 og 1993 fra den amerikanske flåde, hvor de tilhørte Knox-klassen.

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Militær flådekonstruktion | Forsvarskontrakter og udbud

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler