Vil Det Forenede Kongerige ofre sit forsvar på Covid19s alter?

Siden afslutningen af ​​anden verdenskrig havde Storbritannien sammen med Frankrig de mest erfarne og vellykkede hære i Vesteuropa, der stod på en århundredgamle militærtradition og en effektiv og innovativ forsvarsindustri, som vil have født mange udstyr og teknikker, som stadig bruges af væbnede styrker over hele verden. Men i dag overforCovid19-krisen, der rammer Det Forenede Kongerige hårdt, denne magtfulde komponent i det vestlige forsvar vil sandsynligvis se mange af dens kapaciteter udhulet på alteret med budgetbesparelser.

Faktisk som en del af den nuværende strategiske gennemgang, der skulle definere udviklingsakserne for de britiske hære i de kommende år i den nuværende og fremtidige sikkerhed og geopolitiske kontekst, forbereder regeringen for premierminister Boris Johnson at foretage flere klare nedskæringer i dets styrkers operationelle kapacitet , for at frigøre kreditter, som det finder mere nyttigt for andre områder. Og hvis der endnu ikke er gjort noget, er mange alvorlige veje allerede overladt til offentligheden. kun til desillusionerede stabe.

Hunter Class FFG type26 Forsvarsanalyse | Jagerfly | Awacs og elektronisk krigsførelse
Antallet af tunge fregatter fra Royal Navy Type 26 kunne reduceres fra 8 til kun 3, hvilket bragte den britiske overfladeflåde til 14 enheder i 1. niveau. For første gang i over 300 år ville den britiske flåde ikke længere være den største i Europa bag Italien (17 enheder) og Frankrig (15 enheder)

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsanalyse | Jagerfly | Awacs og elektronisk krigsførelse

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler