De Rafale Indianere flyver over grænseområdet til Kina

På trods af aftalerne mellem Beijing og New Delhi underskrevet den 14. september for at sænke spændingen i Himalaya-regionen i Ladakh, intet har indtil nu tydet på, at de tilstedeværende kræfter på nogen som helst måde har lettet deres enheder eller deres operationelle stillinger. Tværtimod ! For at reagere på de seneste kinesiske offentlige udtalelser har det indiske luftvåben besluttet at iscenesætte sit seneste erhvervelse, kampflyet Rafale hvilken ankom til landet for mindre end 2 måneder siden, har allerede startet flyvninger over dette potentielt eksplosive teater.

De omstændighedstaler, der indrammede undertegnelsen af ​​aftalerne for at mindske spændingerne i Himalaya-zonen i Ladakh, vil derfor ikke have haft bemærkelsesværdige virkninger ud over et par dage. Hvis de styrker, der er indsat på begge sider af afgrænsningslinjen, faktisk har udført mindre aggressive omplaceringer på regionalt plan, fortsætter militær forstærkning for både Indien og Kina. Og som indtil nu spiller offentlige udsagn, holdninger og officielle kommunikationer stadig en overvældende rolle i den dæmpede konfrontation, der spilles på verdens tag.

Ladakh type15 Forsvarsnyheder | Jagerfly | Force Deployment - Genforsikring
People's Liberation Army har indsat betydelige pansrede aktiver langs afgrænsningslinjen med Indien, herunder de nye Type 15 lette tanke designet til at operere i bjergrigt terræn.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Jagerfly | Indsættelse af styrker - Genforsikring

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler