Italien ønsker at deltage i den amerikanske hærs FVL-program med europæisk hjælp

De italienske myndigheder har meddelt, at de har integreret foranstaltninger til støtte for dens forsvarsindustri i deres plan om at ansætte nogle af 209 mia. € afsat af Den Europæiske Union som en del af genopretningsplanen post Covid. Hvis Roms mål naturligvis er at støtte innovation og udvikle nye teknologier, går den erklærede ambition langt ud over principerklæringer og identificerer meget specifikke akser, såsom deltagelse i Storbritanniens Tempest Next Generation Fighter Program, udviklingen af ​​et nyt sortiment af flådemotorer og overraskende nok deltagelse i den amerikanske hærs Futur Vertical Lift-program.

Lad os huske, at målet med den amerikanske hærs fremtidige vertikale løft-program er at erstatte de helikoptere, der i øjeblikket er i tjeneste i de amerikanske væbnede styrker, med nye generation af fly med bred udvidet ydeevne. Indtil videre er der lanceret to hovedprogrammer. The Future Long Range Assault Aircraft program, eller FLRAA, til erstatning af H-60 ​​Black Hawk ved udgangen af ​​dette årti. To bygherrer, Bell med V-280 Valor med drejelige rotorer og Sikorsky med SB> 1 Defiant med modroterende rotor og fremdrivende propel er modstandere i konkurrencen. Det andet program er Fremtidig angreb og rekonnektering af fly eller FARA, beregnet til at erstatte OH-58 Kiowa, der blev trukket tilbage fra tjeneste i 2014.

V280 1 Forsvarsnyheder | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats | Konstruktion af militærhelikoptere
Bell V280 Valor er en af ​​to finalister i US Army FLRAA-program til erstatning af Black Hawk manøvreringshelikoptere

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats | Konstruktion af militærhelikoptere

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler