Nordkorea præsenterer en overflod af nye pansrede køretøjer til 75-årsdagen

Nordkoreanske hære har altid haft ry for at være stærkt udstyret med meget forældet udstyr. Og opgørelsen af ​​dens pansrede flåde, der hovedsagelig er baseret på sovjetiske og kinesiske produktioner fra 60'erne og 70'erne som T62 og BTR-60, hjalp med at opretholde denne opfattelse, selvom de nordkoreanske ingeniører havde været i stand til at få mest muligt ud af det. af disse platforme i moderniserede lokalt producerede versioner som Pokpung-ho-tanken, der stammer fra T-62 eller det pansrede personalebærer M-2010, der stammer fra BTR-80. Men i anledning af den militære parade, der markerer 75-årsdagen for oprettelsen af ​​Folkerepublikken Nordkorea, overraskede Pyongyang mange observatører ved at præsentere en ny generation af rustning og udstyr, der stadig er ringe eller ikke kendt og præsenterer markerede ligheder med de mest moderne pansrede køretøjer fra russisk, kinesisk og endda vestlig industri.

Kim Jong-Un er formand for natteparaden for at markere 75-årsdagen for grundlæggelsen af ​​Folkerepublikken Nordkorea

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter -

Artikler med fuld adgang er tilgængelige i " Gratis varer". Flash-artikler er tilgængelige i fuld version i 48 timer. Abonnenter har adgang til de fulde analyser, nyheder og synteseartikler. Artikler i arkiver (mere end 2 år gamle) er forbeholdt Premium-abonnenter.

Alle abonnementer er uforpligtende.


Hæld en savoir plus

Meta-forsvar

GRATIS
VIEW