USA vender tilbage til angrebet for at sælge fregatter til Grækenland

Afgjort synes USA at være fast besluttet på at holde Athen i sine redskaber, når det kommer til forsvarsudstyr. Ja, ifølge Defense News-webstedet, har de amerikanske myndigheder igen præsenteret et nyt tilbud til deres græske kolleger med det formål at "co-producere" 4 nye fregatter til den hellenske flåde, der endnu en gang er afhængige af græske værfter, der er kommet under amerikansk kontrol Onex skibsværfter. Denne meddelelse kommer, da de græske myndigheder har meddelt, at de ønsker at modernisere deres Meko200-korvetter, og at lancere en procedure til erhvervelse af 2 eller 4 lette fregatter fra europæiske producenter, mens de fortsætter forhandlingerne omkring erhvervelse af 2 FDI fregatter fra Naval Group.

Den fregattemodel, der er foreslået af De Forenede Stater, er ikke bekræftet af udsagnene fra den amerikanske ambassadør i Grækenland, Geoffrey Pyatt, der synligt personligt fører tilsyn med dette initiativ. Ifølge Defense News er det usandsynligt, at dette er den nye fregat afledt af Fincantieris italienske FREMM, der for nylig blev valgt til at være den første del af den amerikanske flådes FFG / X-program. Det ville derfor med stor sandsynlighed være nyheder om et tilbud baseret på Multi-Mission Surface Combattant lette fregatter, afledt af Freedoral-klasse Littoral Combat Ships bygget af Marinette Marine og solgt til Saudi-Arabien.

Freedom LCS Speed ​​​​News Defense | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats | Militære flådekonstruktioner
Multi-Mission Combat Ships stammer fra Freedom-klassen LCS'er, hvorfra de tager arkitekturen.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats | Militære flådekonstruktioner

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler