Den russiske hær eksperimenterer med magnetfelt for at "demoralisere modstanderen"

Ifølge de russiske hære har eksperimenteret TASS-agentur, virkningerne af et elektromagnetisk våben, der sigter mod at "demoralisere" modstandere ved udsættelse for intens elektromagnetisk stråling, fratager dem ethvert ønske om at kæmpe og får dem til at trække sig tilbage. Ifølge den lakoniske pressemeddelelse, der blev offentliggjort, gjorde eksperimentet, der blev udført i distriktet Udmurtia på Volga i Kazan og Perm af ingeniørerne, det muligt at fremhæve virkningerne af et kraftigt elektromagnetisk felt på elektrisk udstyr og kroppe samt på frivilliges vilje, idet øvelsen har samlet 600 soldater ifølge artiklen.

Det er ikke første gang, at Rusland rapporterer om ikke-dødbringende våben af ​​denne type. I februar 2019 meddelte en russisk pressemeddelelse, at de første to fregatter af 22350 Admiral Gorshkov-projektet, der vides at teste de hypersoniske missiler fra Tzirkon, var udstyret med Feline strobe optiske systemer beregnet til at skabe sensoriske illusioner i modstanderen, hvilket potentielt forhindrer ham i at handle. Der var også rapporter om russiske jordstyrkers brug af sammenlignelige systemer.

fregatten admiral Gorshkov af projekt 22350 Defense News | Ikke-dødelige våben | Den Russiske Føderation
fregatten Admiral Gorshkov er udstyret med Felin-systemet designet til at skabe sensoriske illusioner ved hjælp af en kraftig strobe.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Actualités Défense | Armes non létales | Fédération de Russie

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler