US Navy ønsker at sælge FFG / X fregatter til alle allierede

Den amerikanske flåde ser ud til at have indset det reelle potentiale i FREMM-designet, der blev brugt til at designe sine næste Constellation-klasse fregatter, da dette blev navngivet den klasse af skibe, der stammer fra FFG / X-programmet. Faktisk erklærede flådens sekretær, Kenneth Braithwaite, at han forestillede sig at transformere programmet ved at tage udgangspunkt i programmet "Joint Strike Fighter", der fødte F35, for at gøre det. "Joint Strike Frigate", og sælge disse skibe til alle allierede flåder i USA. Denne erklæring kom, da præsident Trumps særlige rådgiver for forsvar erklærede, at den amerikanske flåde hurtigt ville have brug for mange flere fregatter for at støtte udfordringerne fra sine konkurrenter, i dette tilfælde flåden. Folkets befrielseshær.

FFG / X-programmet planlægger i øjeblikket at bygge 20 skibe, hvor 10 fregatter allerede er blevet bestilt fra Marinette Technologies skibsværfter tilhørende Fincantieri, den italienske bygherre, der vandt konkurrencen i maj sidste år med en model afledt af de fransk-italienske FREMM fregatter. Den anden tranche skulle tildeles leveringen af ​​det første skib, USS Constellation, i 2026. Men det er meget muligt, at denne tranche nu vil blive fremskyndet med den tidlige tildeling af opførelsen af ​​de næste 10 skibe på et andet amerikansk skibsværft. Derudover er der enhver grund til at tro, at Constellation-klassen vil repræsentere rygraden i den amerikanske flådes overfladeflåde i årtier fremover, ligesom Knox og OH Perry fregatterne i 80'erne.

OH Perry Adelaide News Defense | CIWS og SHORAD | Militære flådekonstruktioner
OH Perry-klasse fregatter blev brugt af 9 flåder, der var allieret med USA's

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame.

Meta-Defense fejrer sit 5-års jubilæum!

LOGO meta forsvar 114 Forsvarsnyheder | CIWS og SHORAD | Militære flådekonstruktioner

- 20% på dit Classic- eller Premium-abonnement, med koden Metanniv24

Tilbuddet gælder fra 10. til 20. maj for online abonnement på et nyt Classic eller Premium, årligt eller ugentligt abonnement på Meta-Defense hjemmesiden.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler