Alsace, Suffren, SLAM-F: Den franske flåde afslører sit nye operationelle ansigt

Ligesom hæren og luftvåbenet National Marine Fransk er meget efterspurgt i mange år, og led af en kronisk mangel på investeringer for at erstatte dens fremtrædende flådeenheder. Ankomsten af FREMM fregatter, fra 2012, gjorde det muligt at starte en moderniseringsproces, som i dag er i fuld gang, som det fremgår af 3 store begivenheder, der har fundet sted næsten hurtigt efter hinanden de seneste dage med test af fregatten Alsace, efterfulgt af levering af Suffren ubåden og den officielle lancering af SLAM-F minekrigsprogrammet.

Fregatten Alsace er den første enhed af FREMM DA-typen til Air Defense, hvis konstruktion startede i juni 2016 og lanceringen fandt sted i april 2019. Underklasse af klassen af ​​alsidige anti-ubådsfregatter Aquitaine, l 'Alsace og dets søsterskib Lorraine, der følger inden for et år, solgte deres lodrette Sylver70-lanceringssystemer med 16 MdCN-krydsermissiler for at erstatte dem med to Sylver50-systemer ved hjælp af 16 Aster 30-luftfartsmissiler yderligere, hvilket bringer det samlede antal til 32 sådanne missiler til dette skib. Derudover er Herakles-radaren blevet ændret for at udvide dens antenneurfunktioner, så Aster30'erne, der er i stand til at nå mål over 100 km væk, giver deres fulde potentiale.

alsace hovedfoto fremm Nyheder Forsvar | Militære flådekonstruktioner | Forsvarskontrakter og udbud
Fregatten Alsace i Lorient-arsenal. Bemærk den tyndere hovedmast for at udvide detektionsfunktionerne i den modificerede Heracles radar.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Militær flådekonstruktion | Forsvarskontrakter og udbud

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

Alle

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler

Meta-forsvar

GRATIS
VIEW