Den italienske flåde modtager sine nye super-destroyere fra 2028

I de senere år har Italien ikke skjult sine Middelhavsambitioner såvel som dem inden for skibsbygning. Og byggeplanen for italienske flådeenheder præsenteret i juli 2019 havde noget at imponere, da han sigtede mod en flåde bestående af et hangarskib, 3 til 5 assault helikopterbærere, 4 tunge destroyere inklusive 2 nye DDX-enheder, 10 FREMM fregatter (eller 8 hvis salg af 2 FREMM'er til Egypten opretholdes) og 7 OPP'er, 8 nye generation korvetter, 8 AIP-angreb ubåde og 12 minekrigsskibe inklusive 8 nye skibe. Denne meddelelse var modtaget i Europa med en vis skepsis, ambitionerne var så høje. Alligevel ser det ud til, at den italienske admiralitet er fast besluttet på at nå sine mål.

Fordi ud over fremtidige hangarskib Trieste er færdig, og PPA'er leveres med en hastighed på 1,5 om året fra 2021, har hun netop bekræftet arbejdet begynder med designet af de to nye DDX-destroyere, beregnet til at erstatte de to destroyere Durand de la Penne og Mimbelli fra 2028, der blev lanceret i 1993 og 1994. Og den italienske flåde ser tingene på en stor måde, da disse to destroyere vil være ingen ringere end de to mest stridende overfladeenheder. massiver til stede i Europa.

LHD Trieste Ivan Guida News Defense | Militære flådekonstruktioner | Forsvarskontrakter og udbud
Opførelsen af ​​33.000 ton hangarskib Trieste fortsætter på Castellammare di Stabia skibsværfter nær Napoli

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Militær flådekonstruktion | Forsvarskontrakter og udbud

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

1 KOMMENTAR

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler