Efter skøn begyndte Taiwan opførelsen af ​​den første lokalt fremstillede ubåd

- Annonce -

Intet er let for Taiwan, når det kommer til at finde internationale partnere i forsvarsprogrammet. Men udskiftningen af ​​dets 4 angreb ubåde, to fra slutningen af ​​Anden Verdenskrig og to fra midten af ​​80'erne, er så meget vanskeligere, da det eneste land, der officielt tør udfordre embargoen de facto pålagt af Beijing på våben bestemt til Taiwan, USA, bygger ikke længere ubåde med konventionel fremdrift i mere end 50 år. Og at bygge et skib så kompliceret som en 2000-tons ubåd uden ekstern støtte er et kolossalt projekt ...

Bandeau02 News Defense | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats | Militære flådekonstruktioner
Efter skøn har Taiwan påbegyndt konstruktionen af ​​den første lokalt fremstillede ubåd 4

Dette er dog, hvad de taiwanske myndigheder har besluttet at gøre med starten, den 3. november opførelse af den første angreb ubåd fra det oprindelige forsvars ubådsprogram med et budget på taiwanske $ 50 mia. $ eller 1,5 mia. €. Officielt skulle opførelsen af ​​undervandsfartøjet, der samler 6 store lokale virksomheder, være afsluttet i 2024, og søforsøg skulle finde sted i 2025. Undersænkningsfartøjets karakteristika, bortset fra dens tonnage, der annonceres "mellem 1500 og 2000 ton" , er for øjeblikket markeret med hemmeligholdelsesstemplet.

Hunde Lunge ubåd Forsvarsnyheder | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats | Militære flådekonstruktioner
Taiwan vil modernisere sine to ubåde i Hai Lung-klassen erhvervet fra Holland i midten af ​​80'erne.

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats | Militære flådekonstruktioner

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler