Tyskland bestiller 38 jagerfly Typhoon med omfattende ydeevne

I marts 2020 efter en omfattende høring med det formål at udskifte sin flåde af Panavia Tornado jagerbombere, Tyskland meddelte ordren 30 F / A 18 E / F Super-Hornet-krigere og 15 EA-18G Growlers fra den amerikanske Boeing samt 93 nye Eurofighter kampfly Typhoon. Men blandt disse 93 fly var 33 af dem beregnet til ikke at erstatte Tornado i drift siden begyndelsen af ​​80'erne, men de første jagerfly Typhoon opkøbt af Luftwaffe i begyndelsen af ​​2000'erne. Denne ordre er netop blevet formaliseret af Berlin ledsaget af en ordre på 5 kablede enheder til til eksperimentering, til et samlet beløb på € 5,4 mia., efter at have ventet næsten et år efter dets oprindelige meddelelse.

Bandeau03 News Defense | Tyskland | Jagerfly
Tyskland bestiller 38 jagerfly Typhoon med udvidet ydeevne 4

De nye Typhoon som Luftwaffe vil modtage, vil ikke længere have meget til fælles med de første eksempler, som de vil erstatte. Tranche I havde faktisk kun Air-Air-kapaciteter, flyets primære mission, og dets bevæbning var begrænset til dets 27 mm Mauser BK-27 kanon og AIM-120 og IRIS-T missiler til luftkamp. På den anden side har de nye fly, som Luftwaffe vil modtage, tilhørende Tranche 3B, omfattende transportkapacitet, især med luft-til-luft-missilet. AIM-132 ASRAM og især METEORs europæiske langtrækkende missilsåvel som luft-til-jord-strejkefunktioner med fragt af Taurus KEPD 350 krydstogtsmissiler, Marte ER antiskibsmissiler, AGM-88 Skader strålingsmissiler og snart fra Spyd 3 luft-til-overflade missil Storbritannien.

Euro Fighter Typhoon af Luftwaffe på patrulje Forsvarsnyheder | Tyskland | Jagerfly
Tyskland bestiller 38 jagerfly Typhoon med udvidet ydeevne 5

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Tyskland | Jagerfly

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler