Rusland til at indsætte militærbase i Sudan

I mere end 20 år har de russiske og kinesiske myndigheder skarpt kritiseret De Forenede Stater, men også Storbritannien og Frankrig, for udsendelsen af ​​udenlandske militærbaser, hvad enten det er i Asien eller Afrika. Alligevel indviede Beijing i 2017 en større kinesisk flådebase i den lille afrikanske stat Djibouti, som er allerede vært for en amerikansk base og en fransk base. Hvad Rusland angår, undertegnede det den 6. november en aftale med de sudanesiske myndigheder om generalløjtnant Abdel Fattah Abdelrahman al-Burhan om indsætte en stor flådebase på Det Indiske Ocean kyst, som den russiske premierminister Mikhail Mishustin meddelte i slutningen af ​​sidste uge.

Den nye base vil permanent rumme 300 civile og militære personale tilknyttet de russiske væbnede styrker og vil have den funktion at yde et støttepunkt og hvile for flådeenheder, der opererer i Det Indiske Ocean, som indtil nu måtte vende tilbage til Stillehavet i Vladivostok eller i Middelhavet i Tartous for at kunne lægge til i en russisk havn. Denne flådebase vil naturligvis have betydelig infrastruktur, da det meddeles, at den samtidig vil kunne modtage 4 krigsskibe inklusive atomkrydstogterne fra den russiske flåde, den berømte Kirov.

Den russiske flådes Kirov-klasse atomkrydser Piot Veliki Pierre le Grand Defense News | Force Deployment - Genforsikring | Den Russiske Føderation
De nye russiske havneinfrastrukturer i Sudan skal især rumme de nukleare krydsere i Kirov-klassen, de mest magtfulde krydsere i øjeblikket.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Indsættelse af styrker - Genforsikring | Den Russiske Føderation

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler