Fremtiden for den franske flåde mellem ambitioner og bekymringer

I de seneste dage har meddelelser fulgt hinanden omkring den franske flådes fremtidige programmer, både ved siden af ​​Hotel de Brienne (ministeriet for de væbnede styrker) og den nationale flådestab. Men disse meddelelser, hvis de bærer ambitionerne om, hvad den franske flåde vil være i morgen, annoncerer også en meget vanskelig overgang i de kommende år, da programmerne er blevet udsat eller spredt i det foregående årti, til det punkt, nu, ikke længere være i stand til at undgå midlertidig kapacitetsforstyrrelse.

Dette er under alle omstændigheder et punkt, som admiral Pierre Vandier, flådestabschef, ønskede at insistere på. under hans høring for senatets forsvars- og udenrigsudvalg. Ifølge ham har udsættelsen af ​​flere programmer, især i perioden 2012 til 2015 (BATSIMAR, FREMM, HIL osv.), Alvorligt påvirket kapaciteten til at forny udstyret til National Navy, til det punkt, som tidligere nævnt, af ikke være i stand til at forhindre fremkomsten af ​​midlertidige kapacitetsforstyrrelser i det kommende årti på trods af de meddelelser, der er fremsat i de seneste uger.

Thales RAPIDSeaGuardian CIWS Euronaval 2016 nyheder 1 Forsvarsnyheder | Awacs og elektronisk krigsførelse | Hærens budgetter og forsvarsindsats
Thales's Rapidfire CTAS kanon vil faktisk gå i gang med den franske flådes oceaniske patruljere. Men vil det være den eneste offensive og defensive bevæbning, der er tilgængelig på disse 2000 ton skibe?

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Awacs og elektronisk krigsførelse | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler

Meta-forsvar

GRATIS
VIEW