Stillet over for general Lecointre er franske stedfortrædere bekymrede over hærernes format

- Annonce -

Høringerne af stabscheferne for de franske hære ved udvalgene fra Nationalforsamlingen og senatet er ofte anledningen til at samle visse oplysninger om de igangværende programmer. Men når høringen af ​​forsvarets stabschef, general François Lecointre, af forsvarskommissionen af Nationalforsamlingen inden for rammerne af finanslovforslaget 2021 var det frem for alt bekymringerne fra flere suppleanter, der kommer fra forskellige politiske fraktioner, der markerede denne session. Faktisk stillede 4 af de 13 tilstedeværende deputerede den franske stabschef spørgsmål vedrørende hærens format inden for den nuværende geostrategiske ramme.

Således er stedfortræder for Ain Charles de La Verpillière, der tilhører Les Républicains-gruppen, Jean-Charles Larsonneur, stedfortræder for Finistère for Agir Ensemble-gruppen, Christophe Lejeune, stedfortræder for Haute-Saône for République en Marche-gruppen og Philippe Michel- Kleisbauer, varemodsrepræsentant for Var, stillede alle spørgsmålstegn ved CEMA om forskellige emner, der vedrører det nuværende format af hære, til de midler, de har til rådighed til at møde hurtigt udviklende trusler i verden, og om relevansen af ​​programmeringsloven. Militær, men også af den strategiske gennemgang 2017 og hvidbogen fra 2013, der i dag rammer formatet for de franske hære.

alsace hovedfoto fremm Defense News | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats | Frankrig
LBDSN 2013 foreskriver, at den franske flåde skal udstyres med 15 1. rangfregatter, et utilstrækkeligt antal til at imødekomme det nuværende operationelle pres.

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats | Frankrig

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler