Fransk-britisk ANL / Sea Venom antiskibsmissil klar til service

- Annonce -

Denne 17. november fortsatte Generaldirektoratet for Bevæbning på teststedet på øen Levant i Var til den ultimative test af Anti-Ship Light missil, eller ANL, udpeget Sea Venom i Storbritannien, og banede vejen for dets optagelse til tjeneste i den franske flåde og Royal Navy. Dette missil er et af de fælles projekter mellem Frankrig og Storbritannien, der blev lanceret i anledning af Lancaster House akkorder underskrevet i 2010 med FMAN / FMC anti-skib og krydstogtsmissil et MMCM-minekrigsprogrammet, som også lige passerede en afgørende fase for et par dage siden.

ANL er et let missil på 110 kg med en længde på 2,5 meter og en diameter på 20 cm beregnet til at udstyre helikoptere om bord AW159 Vildkat af Royal Navy og H160M Cheetah af den franske flåde med henblik på at give dem en antiskibskapacitet i sikker afstand mod lette eller mellemstore både. Det blev designet af de franske og britiske hold af virksomheden MBDA, for at give fregatter og helikoptere, de begiver sig ud på, fleksibilitet, ildkraft og sikkerhed. Med en rækkevidde på 20 km bærer missilet en militær ladning på 30 kg, der er tilstrækkelig til at påføre korvette- eller patruljetypeskibe betydelig skade.

ANL Havgift Forsvarsnyheder | Internationalt teknologisk samarbejde Forsvar | Våbeneksport
ANL Sea Venom-missilet har en karakteristisk form, der gør det let at identificere det

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Internationalt teknologisk samarbejde Forsvar | Våbeneksport

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

1 KOMMENTAR

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler