Den tyske flåde bestiller 31 NH90 anti-ubåds krigsføringshelikoptere fra Airbus Helicopters

- Annonce -

På trods af hans vanskelige begyndelse, den europæiske NH90-helikopter, designet og fremstillet i fællesskab af de fransk-tyske Airbus Helicopters, den italienske Leonardo og den hollandske Fokker, fremstår i dag som en maskine, der både er pålidelig og effektiv, både inden for taktisk transport, med versionen Taktisk transporthelikopter eller TTH under kommando af 12 lande, som i anti-ubåd og anti-overflade krigsførelse med sin Naval Frigate Helicopter eller NFH version, under kommando af 8 Marines, hvoraf 7 tilhører NATO. I 2015 beordrede den tyske flåde 18 af disse enheder til at erstatte sine Westland Sea King flådetransporthelikoptere i en version betegnet NH90 Sea Lion uden stødende midler.

Efter mere end et års ventetid, den tyske forbundsdag i denne uge gav grønt lys til at erhverve 31 nye fly, udpeget NH 90 Sea Tiger, denne gang udstyret til anti-ubådskrig og anti-overfladekrig, for at erstatte fra 2026, de cirka 21 Westland Sea Lynx-helikoptere, der stadig er i brug med de tyske fregatter. I modsætning til Sea Lion vil Sea Tiger være i stand til at fuldføre hele spektret af sin mission, nemlig en hærdet sonar og et kampsystem. Det vil også være udstyret med et optronic-system fra Leonardo LEOSS-T og vil være i stand til at modtage lette torpedoer eller lette antiskibsmissiler. Den nøjagtige konfiguration af de bestilte enheder er dog endnu ikke annonceret, selv om budgettet har været 2,7 mia. €.

NH90 Sea Lion AH Defense News | Tyskland | Konstruktion af militærhelikoptere
NH90 Sea Lion, der allerede er i tjeneste hos den tyske flåde, har ingen stødende systemer. Sea Tiger, som netop er bestilt, vil blive udstyret med den.

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Tyskland | Konstruktion af militærhelikoptere

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler