Indonesien ønsker at opbygge et luftvåben på 170 krigere i de kommende år

I de seneste måneder er Indonesiens opkøbs- og kommunikationsstrategi vedrørende forsvarsprogrammer mildest talt blevet opfattet på en kaotisk måde. Faktisk har landet, som i dag har en flåde på omkring femten russiske Su-27 og Su-30 jagerfly, omkring tredive amerikanske F-16 og omkring fyrre lette FA-50 sydkoreanske og britiske Hawk, engageret sig i fuldstændige forhandlinger om at modernisere sidstnævnte: her 11 Su-35'ere nær Moskva, der 15 Eurofighter Typhoon brugt fra Østrig, F16 eller F35 fra USA og for nylig 36 eller 48 Rafale nær Frankrig.

Disse meddelelser var så meget mere uforståelige, da de ofte blev ledsaget af et bestemt ønske fra Jakartas side om at gå til afslutningen af ​​forhandlingerne og faktisk bestille enhederne, i det mindste var de indonesiske embedsmænds tale. . Man frygtede derfor, at alle disse forhandlinger ikke havde noget andet formål end at lægge pres på Washington for at få tilladelse til at erhverve F-35, som det indonesiske luftvåben anså for væsentligt for at modstå militærmagt. stigende kinesisk. Nogle meddelelser fra Jakarta syntes også at være modstridende meddelelsen om opretholdelse af ordren på Su-35, mens man ønsker at erhverve F16V og især F35, eller forhandlingen vedr Typhoon brugte østrigere, mens de synligt bevæger sig fremad i høj hastighed med Paris om emnet Rafale.

køb 36 rafale af Indien i 2016 var blevet til en politisk skandale modstandere af præsident Narendra Modi fordømte allerede den rolle, som en nær ven af ​​den indiske premierminister spillede. Østrig | Jagerfly
Le Rafale kunne meget vel være den første mursten i opbygningen af ​​et moderne og massivt luftvåben i Indonesien

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Østrig | Jagerfly

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler