US Navy anerkender designfejl i LCS i Freedom-klasse

Da det første Littoral Combat Ship, USS Freedom, kom i tjeneste, var den amerikanske flåde fuld af ros for sin nye teknologiske nugget. Coastal Multipurpose Warship Program, der er baseret på to forskellige klasser Frihed og uafhængighed, skulle være en revolution i moderne flådekamp. Meget automatiseret omfattede LCS især en modulopbygget struktur, der tillader skibet at starte i form af containere forskellige taktiske moduler, uanset om det var at oprette kommandoenheder, at udføre minekrigsaktioner eller at gennemføre anti-ubådskrigsoperationer. Derudover havde korvetterne i Freedom-klassen et helt nyt fremdrivningssystem, der tillod kraftige accelerationer og en tophastighed på næsten 50 knob.

Desværre gav den oprindelige entusiasme hurtigt plads til en endeløs kæde af skuffelser, og programmet blev kun opretholdt gennem gentagne indgreb fra senatet, som gentagne gange har nægtet den amerikanske flåde at annullere resterende skibe på bestilling. I spørgsmålet om operationel kapacitet og en meget utilstrækkelig brandkraft i lyset af udviklingen af ​​trusler, selv i kystområdet, svigt af det modulære design, der efterlader skibene i et standardformat, der ikke er i stand til at udføre ASM eller krigsopgaver fra miner og et skrøbeligt og svigtende fremdrivningssystem til de 17 enheder i Freedom-klassen.

Freedom LCS Speed ​​​​News Defense | Militære flådekonstruktioner | FORENEDE STATER
Freedom-klassen LCS skulle oprindeligt nå hastigheder i størrelsesordenen 50 knob, men udvikler sig nu ved 10 eller 12 knob på grund af svigt i fremdrivningssystemet

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame.

Meta-Defense fejrer sit 5-års jubilæum!

LOGO meta forsvar 114 Forsvarsnyheder | Militær flådekonstruktion | FORENEDE STATER

- 20% på dit Classic- eller Premium-abonnement, med kode Metanniv24Indtil Kun 21. maj !

Tilbuddet gælder fra 10. til 21. maj for online abonnement på et nyt Classic eller Premium, årligt eller ugentligt abonnement på Meta-Defense hjemmesiden.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler