De 7 vigtigste forsvarsudfordringer i 2021

2020 var et år med ekstraordinær forsvarsintensitet, både fra et politisk og teknologisk synspunkt. Og uanset hvad nogle medier siger, er det meget sandsynligt, at 2021 vil følge i samme retning med stadig mere intense internationale friktioner, fremskyndende global omrustning og stadig mere klare nationale holdninger, alt dette fører til en stigning i antallet og intensiteten af ​​kriser. Visse emner skal følges med stor opmærksomhed i de kommende uger og måneder, fordi de meget sandsynligt kunne betingelse af forsvarets udfordringer for 2021 og de kommende år.

USA's forsvar og international politik

USA er i dag den største militære og økonomiske magt på planeten. Det er også det land, der udsender flest tropper og militære midler uden for dets grænser. Det er derfor ikke overraskende, at udviklingen af ​​dens forsvarspolitik og dens stilling på den internationale scene i vid udstrækning betinger udviklingen af ​​spændinger i verden. Efter de 4 kaotiske år med Trump-formandskabet i dette område, sætter mange deres håb på den nye valgte præsident Joe Biden for at berolige de forskellige hotbeds af spændinger på planeten. Indtil nu har den næste lejer i Det Hvide Hus været meget diskret, når det kommer til de akser, han har til hensigt at give til sin politik inden for disse nøgleområder.

Biden præsident vælger Afrika | Militære alliancer | Forsvarsanalyse
Så mange er dem, der tror, ​​at Joe Biden vil følge i Barak Obamas fodspor i udenrigspolitiske spørgsmål, den nye amerikanske præsident forblev meget vag om emnet.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Afrika | Militære alliancer | Forsvarsanalyse

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler