Airbus ønsker at gå sammen med Leonardo om at håndtere nye generation af amerikanske helikoptere

US Army Futur Vertical Lift-program, en af ​​komponenterne i superprogram BIG-6, vil utvivlsomt dybt ændre helikopternes teknologiske egenskaber i de kommende årtier og frem for alt den forventede ydeevne, både med hensyn til hastighed, rækkevidde og løftekapacitet. Indtil videre består FVL af Futur Long Range Assault Aircraft-program eller FLRAA, beregnet til at erstatte H-60 ​​Black Hawks, såvel som programmet Fremtidig angreb og rekognosceringsfly eller FARA, for at kapitalisere den angrebs- og rekognosceringskomponent, som den amerikanske hær mistede med tilbagetrækningen af ​​OH-58 Kiowa. Og om det er Bell V-280 Valor eller Sikorsky SB1 Defiant til FLRAA, ligesom Sikorsky Raider-X og Bell 360 Invictus (i mindre grad) for FARA tilbyder disse fly nye teknologiske tilgange, der hidtil ikke er tilgængelige for roterende vinger.

Det er netop for at imødegå det teknologiske spring i svangerskabet over Atlanterhavet, især takket være $ 5 milliarder dollars i F&U, der fodrer FARA- og FLRAA-programmerne, og især udviklingen og testene af de 4 demonstranter, at Jerome Combe, der leder strategien og industripolitikken forAirbus helikoptere, foreslået til den italienske Leonardo, hvis helikopterkomponent samler den italienske filial Agusta og det britiske Westland, at komme sammen om at udvikle teknologier, såsom enheder sandsynligvis vil stå op mod de nye amerikanske roterende vinger, der vil ramme det militære og civile marked tidligt i det næste årti.

SB1 Defiant med kontraroterende rotor Nyheder Defense | Tyskland | Hærens budgetter og forsvarsindsats
Sikorsky's SB1 Defiant bruger en modroterende rotor og en propel til at nå hastigheder i størrelsesordenen 250 knob

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame.

Meta-Defense fejrer sit 5-års jubilæum!

LOGO meta forsvar 114 Forsvarsnyheder | Tyskland | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats

- 20% på dit Classic- eller Premium-abonnement, med kode Metanniv24Indtil Kun 21. maj !

Tilbuddet gælder fra 10. til 21. maj for online abonnement på et nyt Classic eller Premium, årligt eller ugentligt abonnement på Meta-Defense hjemmesiden.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler