US Air Force kunne udvikle en ny fighter til erstatning for sine F16s

- Annonce -

For 3 uger siden angav en amerikansk side det det amerikanske luftvåben overvejede at erhverve nye F16'er at erstatte nogle af dets ældste taktiske krigere, og dette mere end 20 år efter den sidste ordre på denne model af fly fra det amerikanske luftvåben. I dag er stabschefen for det amerikanske luftvåben, General CQ Brown gav oplysninger om denne fil. Og det mindste, vi kan sige, er at hans ord indebærer mere end vigtige konsekvenser for fremtiden for amerikansk luftmagt, men også vestlig.

General Brown har faktisk besluttet at lancere en ny undersøgelse for inden næste år at bestemme, hvad der ville være behovet for det amerikanske luftvåben med hensyn til blandingen af ​​kampfly og især hvad der vedrører behovet for 5. generations fly og derover, og behovet for avancerede 4. generation eller reducerede 5. generation fly. Og på baggrund af arbejdet omkring Next Generation Air Dominance og eT-7a-programmet bestemme to flagskibsprogrammer for "Roper-metoden", hvis det var muligt at udvikle en ny taktisk fighter med en motor til at erstatte F16, snarere end at erhverve nye.

F16block70 Grækenland analyserer forsvar | Jagerfly | Konstruktion af militærfly
F-16 Block 70+ Viper er i dag den ultimative version af den berømte fighter, der blev udviklet i begyndelsen af ​​70'erne af "Fighter Mafia".

LOGO metaforsvar 70 analyserer forsvar | Jagerfly | Konstruktion af militærfly

75% af denne artikel er tilbage at læse,
Abonner for at få adgang til det!

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 6,90 €.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler