Indonesien vil bestille 36 Rafale og 8 F-15EX i år

Vi vidste det, diskussionerne forløber hurtigt og godt mellem Paris og Jakarta vedrørende anskaffelse af et betydeligt antal fly Rafale, med det formål hurtigt at modernisere og styrke den indonesiske luftmagt i lyset af stigende spændinger i Indo-Pacific-regionen. Vi ved nu lidt mere om det indonesiske luftvåbens prioriteter, men også om den tidsplan, det sigter på for dets anvendelse.

faktisk, ifølge erklæringer fra stabschefen for det indonesiske luftvåben, luftmarskal Fajar Prasetyo, i anledning af et møde, der fandt sted i flyvevåbnets hovedkvarter torsdag den 18. februar, har den til hensigt at formalisere i år rækkefølgen på 36 Rafale fra Frankrig, men også 8 F-15EX tunge jagerfly fra det amerikanske Boeing, 6 af dem skal leveres i 2022. Derudover vil det indonesiske luftvåben bestille 2 C-tankerfly 130J fra Lokcheed-Martin, samt MALE Medium Altitude Long Endurance-droner, et værktøj, som vi forstår er afgørende for at overvåge den enorme indonesiske øgruppe.

KC130J Air Force News Defense | Jagerfly | Tankvogne
For at støtte sin moderniserede jagerflåde køber Jakarta 2 C130J tankskibe fra den amerikanske Lockheed-Martin

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Jagerfly | Tankfly

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler